Кожна двадцята потенційна секретарка готова надавати інтимні послуги шефові. Відео

— 15 серпня 2012, 13:07

Про це у коментарі ТСН розповіла директор із добору кадрів Наталя Бровченко.

"Кожна двадцята готова пропонувати цілком інший функціонал, ніж той, що вимагається від вакансії", - каже вона. Нерідко саме таких дівчат і шукають роботодавці.

Деякі з дівчат приголомшують агентів на співбесідах, бо ж перед такими зізнаннями ніхто на можливість сексуальних обов'язків у вакансії навіть не натякав.

"Вона мені каже: все влаштовує, зарплата, бачу, гарна, але я хочу відразу попередити: я фахівець високого рівня, тому якщо мені доведеться залишатись з гендиректором після роботи, то сплата в подвійному розмірі", - пригадує одну с останніх кандидаток Бровченко.

Інколи про це пишуть відверто та навіть вимагають від кандидаток медичну книжку. Проте здебільшого приховуючи наміри.

Співробітник відділу верифікації Іван Овощников пояснює: висока зарплатня та відсутність досвіду роботи – це перші ознаки, що в оголошенні йдеться саме про сексуальні послуги шефові. Проте іноді додатково вимагається, наприклад, знання мови.

"Пропонують роботу на дому, англійською мовою. Мається на увазі, що дівчина сидітиме перед веб-камерою, можливо, танцювати, роздягатися перед клієнтом", - пояснив він.

Такі вакансії в серйозних кадрових агентствах відразу йдуть у чорний список. Однак потрібних кандидаток роботодавці знаходять і самі за допомогою газет та інтернету.

Посада приваблює грошима – зарплати пропонують від 6 тисяч гривень і вище. Деякі хлопці та дівчата спеціалізуються саме на наданні інтим-послуг. За вечір вони можуть заробляти 2,5-3,5 тисячі гривень – дехто стільки й за місяць не заробить. Легкі гроші – саме це підштовхує багатьох шукати такі підробітки.

Реклама:

Головне сьогодні