Facebook встановив терміни для фото

0
17 серпня 2012

Коли користувач видаляє фотографію зі свого профілю, вона перестає відображатися на сторінці користувача.

Але до остаточного видалення (до 30 днів) вона залишається доступною для перегляду за прямим посиланням на фото, пояснює Watcher.

В окремих випадках прямі лінки на фотографії перестануть діяти швидше ніж через 30 днів. Раніше Facebook не мав якихось фіксованих термінів видалення фотографій зі своїх серверів.

powered by lun.ua