Тест

Телеведуча Опра Вінфрі стала найбільш високооплачуваною зіркою

За період із травня 2011-го по травень 2012-го вона збагатіла на 165 мільйонів доларів, випередивши режисерів Майкла Бея та Джорджа Лукаса, сера Елтона Джона, Дональда Трампа та Брітні Спірз.

Про це пише "Forbes".

Щоправда, тріумф Опри трохи затьмарює те, що, порівняно з попереднім роком, вона все ж заробила на 125 мільйонів доларів менше.

Одразу за телеведучоюта бізнесвумен в рейтингу розташувався режисер та продюсер "Трансформерів" та "Армагеддону" Майкл Бей. За рік він заробив 160 мільйонів доларів.

Третю сходинку посідає Стівен Спілберг, який став багатший на 130 мільйоні, тоді як одразу дві його торішні картини "Пригоди Тінтіна" та "Бойовий кінь" стали успішними й номінувалися на "Оскар".

На четвертому місці опинився творець "Піратів Карибського моря" Джеррі Брукхаймер із цифрою в 115 мільйонів, а на п’ятому – американський репер та продюсер Dr. Dre, який заробив 110 мільйонів.

До Топ-10 також увійшли: актор, режисер, драматург, письменник, підприємець та продюсер Тайлер Перрі, радіоведучий Говард Стерн, автор трилерів Джеймс Паттерсон, режисер Джордж Лукас та продюсер Саймон Коуелл.

У двадцятку найбільш високооплачуваних зірок втрапили також сер Елтон Джон із порівняно скромним прибутком у 80 мільйонів доларів, Том Круз із 65 мільйонами, Дональд Трамп із 63 та Брітні Спірз із 58 мільйонами.