Жінка втопилася під час весільної фотосесії

— 28 серпня 2012, 12:30

Інцидент стався в парку міста Родон на південному заході провінції Квебек, повідомляє Бі-бі-сі.

30-річна агент з продажу нерухомості Марія Пантазопулос, яка одружилася в червні, хотіла сфотографуватися на тлі водоспаду, проте посковзнулася на каменях і впала у воду. Важке плаття намокло і потягнуло жінку на дно.

Однак, за даними місцевих ЗМІ, які посилаються на поліцейських, вона спеціально зайшла у воду вбрана в сукню, щоб зробити фотосесію в популярному стилі "trash the dress", коли новоспечена дружина фотографується в процесі псування весільного вбрання.

За словами запрошеного фотографа Луїса Пагакіса, жінка зайшла у воду і попросила його зробити кілька знімків. Побачивши, що вона почала тонути, Пагакіс кинувся у воду, проте не зміг нічого зробити.

"Вона була у шлюбній сукні і попросила зробити кілька знімків, поки вона трохи поплаває в річці, - розповів фотограф місцевої телекомпанії CTV News. - Коли вона зайшла у воду, сукня одразу намокла і стала важкиою. Я намагався зробити все можливе, щоб врятувати її , я стрибнув за нею і кричав. Ми зробили все, що могли".

Як повідомляється, перед тим як піти на дно, жінка сказала фотографу: "Я більше не можу, сукня дуже важка".

Тіло Марії Пантазопулос було виявлено через кілька годин після трагедії на території природного парку Дорвін Фоллс, де проходила фотосесія. Двом очевидцям події знадобилася медична допомога.

Реклама:

Головне сьогодні