Поліція заарештувала пару, яка гучно займалася сексом

— 28 серпня 2012, 10:30

Як повідомляє Lenta.ru, тепер 34-річній Джесіці Енджел і 45-річному Коліну Маккензі загрожує штраф у розмірі чотирьох тисяч австралійських доларів (трохи більше чотирьох тисяч доларів США).

За даними правоохоронних органів, на Енджел і Маккензі регулярно скаржаться сусіди. Тільки з квітня 2012-го поліція приїжджала до пари більше двадцяти разів.

В один з останніх таких викликів, який випав на неділю, 18 серпня, представники правоохоронних органів заборонили закоханим кричати принаймні протягом 72 годин.

Однак Енджел і Маккензі порушили припис, і вранці у вівторок, 21 серпня, до них знову приїхала поліція. Їх заарештували і забрали з будинку, при цьому заявивши, що їм заборонено займатися сексом. Маккензі назвав арешт надмірним заходом. Сам чоловік вважає винною свою подругу.

"Ми займаємося сексом по чотири, шість, сім годин. Мені здається, я помру від серцевого нападу. Вона ледь не вбила мене", - поскаржився австралієць на свою обраницю.

За даними агентства, Маккензі і Енджел стануть першими жителями Південної Австралії, яких притягнуть до відповідальності за порушення прийнятого в 1993 році закону. В Австралії галас прирівнюється до забруднення навколишнього середовища.

Реклама:

Головне сьогодні