Киянки часто "беруть в оренду" чоловіків

— 29 серпня 2012, 13:57

Кияни від самотності все частіше наймають собі акторів - ті грають для них роль супутника життя, партнера по бізнесу, колеги, подруги, пише Сегодня.

У мережі з'явилося багато оголошень з такими послугами. Ціни - 100-150 грн на годину.

"Ну, наприклад, жінку треба було забрати з пологового будинку. Я повинен був зіграти роль турботливого чоловіка перед її родичами, які приїхали спеціально на виписку. Потрібно було переконати, що у матусі все добре, є люблячий чоловік. Родичі залишилися задоволені і поїхали додому з легким серцем", - говорить Андрій, оголошення якого можна знайти у мережі.

Може актор на час вжитися і в роль нареченого перед батьками або на зустрічі однокласників, колеги, брата, ділового партнера. Година його послуг коштує 100 грн.

Трохи дорожче, 150 грн, просить 29-річна актриса Вероніка. Їй журналісти представилися помічником багатого чоловіка і попросили зіграти супутницю шефа на зустрічі з партнерами, а після з'їздити з ним до Китаю.

ВІДЕО ДНЯ

А після ще доведеться відпочивати з дорослими дітьми шефа, які мають повірити - вона нова супутниця життя їхнього батька.

"Але у мене повинен бути сценарій, що я повинна робити, як говорити з партнерами, чи повинна я переходити на англійську, що надіти і як виглядати. Також мені потрібна інформація про вашого шефа", - по-діловому відповіла нам актриса.

Жінка має дві вищі освіти, в тому числі юридичну, у неї модельне минуле, знімалася в епізодах у серіалах.

"Зараз акторський досвід використовую для таких ось приватних замовлень. Але найчастіше люди просять відвідати з ними спортзал, сходити на турнір з тенісу", - каже Вероніка.

Обидва актора "за викликом" зізнаються: попит на їх послуги в Києві величезний, але частіше їх просять не грати, а спілкуватися - покататися разом на велосипедах, сходити в кіно.

Психологи кажуть, що на такий вид послуг попит з кожним роком зростатиме. "У людей дефіцит реального спілкування, його замінює віртуальне. Орендуючи собі актора, ці люди як би відіграють у своєму житті ту чи іншу ситуацію, яку самостійно не можуть відтворити. Адже для цього потрібно вибудовувати відносини, потім їх підтримувати, а легше їх просто купити", - розповів психолог Олег Покальчук.

Реклама:

Головне сьогодні