Американець намагався викрасти українську наречену

— 30 серпня 2012, 11:30

Нині чоловік очікує на вирок у буцегарні.

Про це пише ВВС.

Пара познайомилася в 2009-му році на одному з шлюбних сайтів, що обіцяв іноземним кавалерам знайомство с "сексуальними росіянками та українками".

За підрахунками Сартіна, відтоді він витратив на 25-річну співачку Олену понад 57 тисяч доларів. Американець купував їй дорогі подарунки, спонсорував навчання та кар’єру, а ще оплачував закордонні подорожі.

Причому сам наречений животів на скромну пенсію з непрацездатності через травми, а жив у трейлері під Х’юстоном. Гроші на Барикіну він брав із 400 тисяч доларів "відступних", які виплатила йому під час розлучення колишня дружина.

У 2011-му Олена зізналася американцеві, що зрадила його зі співвітчизником, та й узагалі може запропонувати заокеанському кавалеру лише свою дружбу.

Вирішивши помститися, Сартін заходився шукати людину, який би міг замовити викрадення та вбивство українки. Підставний "кілер", який насправді був співробітником поліції, запропонував чоловікові свої послуги.

В ході телефонних розмов та електронного листування замовник дав зрозуміти, що "об’єкт" належить викрасти та доправити до США в дерев’яному ящику. Далі він планував тримати Олену під замком у своєму житловому причепі. Він навіть устиг з’їздити до магазину будматеріалів, щоби облаштувати там спеціальну кімнату для бранки.

Сартін буцімто планував протримати Барикіну в себе тиждень, а потім би жіночка померла "від отруєння свинцем".

Правоохоронці затримали американця під час передачі грошей "кілерові" в обмін на Олену. В пікапі чолов’яги вони виявили пістолет, електрошокер та наручники.

Сартін в усьому зізнався. Щоправда, як запевнив журналістів його 73—річний батько, той навряд чи довів би до кінця свій страшний план, адже, всупереч усьому, ще мав сподівання на щасливе сімейне життя з українкою.

Реклама:

Головне сьогодні