Фестиваль котячого відео проводять у США. Відео

— 30 серпня 2012, 16:22

30 серпня в американському Міннеаполісі стартує перший у світі фестиваль ітнернет-відеофільмів про котів (Internet Cat Video Film Festival).

"Вірусні" відео з витівками котів будуть проектуватися на стіну будівлі біля Центру мистецтв Уокера (Walker Arts Center in Minneapolis), повідомив ресурс Huffingtonpost.

Дійство почнеться в четвер о 8:30 вечора (за тамтешнім часом), сказано на сайті Центру.

Любителі смішного котячого відео, які звикли дивитися кліпи на екрані комп’ютера у самоті, можуть приїхати і подивитися ролики разом з іншими на відкритому повітрі, сміючись досхочу в компанії.

На сайті центру фестиваль названо експериментом, який перевіряє соціальні кордони інтернет-спільноти в живому, реальному часі події.

Фестиваль котячого відео є проектом mnartists.org у Відкритому просторі (Open Field). За ним можна слідкувати на Facebook.

Фестиваль покликаний дати користувачам інтернету можливість поділитися дивовижними котячими відео в вільному просторі, наголошують організатори фестивалю у блозі.

Люди могли подавати в номінацію свої улюблені кліпи до 30 липня включно.

Тепер Walker Arts Center запрошує любителів котів і робить виклик тим, хто їх не любить, приєднуватися, дивитися котяче відео на повітрі й сміятися над ним разом.

"За найскромнішими підрахунками, 80% інтернет в даний час складається з котячого відео", - пише Guardian.

Тепер його шанувальники можуть зустрітися офф-лайн і насолодитися кумедним відео.

Реклама:

Головне сьогодні