Повністю татуйована людина висувається на посаду президента

— 31 серпня 2012, 18:52

У Празі композитор і професор Володимир Франц, тіло якого повністю вкрите татуюваннями, висувається кандидатом на посаду президента.

Його кандидатуру висунула ініціативна група, яка виникла в соціальній мережі Facebook, пише Mignews.

Сам Володимир Франц про це не знав, але пізніше підтримав це рішення.

Він є професорам театрального факультету мистецтв, композитором, художником і юристом. Але насамперед пан Франц відомий як людина, тіло якої на 90% укрите татуюваннями.

Фото ctv.by

Агітаційна група на підтримку Франца у Facebook на даний момент становить майже 5 тисяч людей, але для участі у виборах йому необхідно зібрати 50 000 підписів, повідомляє ctv.by із посиланням на "Празький телеграф".

ВІДЕО ДНЯ

На думку Франца, президент повинен бути об'єднувачем чеських політиків і суспільства, допомагати втілити в життя ідеї, здатні поліпшити існування.

Фото: politiko.ua

28 серпня він поставив підписи на підтримку 12 кандидатів, яких вважає демократами, і закликав громадян зробити те ж саме.

Фото з fortovsky.livejournal.com

"Не те, щоб я дуже хотів стати президентом, але якщо вийде, буду цим займатися зі 100%- ю віддачею", - говорить Франц.

"Я не можу дати Вам мою програму, у мене її просто немає. Знаєте, президент - людей такий, що сам не знає, що чекає його завтра, як я можу Вам обіцяти щось. Президент повинен давати надію й віру в майбутнє, це, мабуть, я зможу забезпечити", - заявляє він.

Між тим, з агітаційною програмою Володимира Франца можна ознайомитися у Facebook.

Президента Чехії будуть обирати у 2013 році. Уперше це будуть прямі вибори, до цього президент обирався депутатами парламенту.

Реклама:

Головне сьогодні