Туристи в Криму самотужки відбились від озброєного злодія. Відео

— 6 вересня 2012, 15:22

Злодія, який намагався обчистити багаж туристів із Білорусі на орендованій ними квартирі, упіймали на гарячому самі відпочивальники, йдеться в сюжеті ТСН.

Троє хлопців і дівчина помітили крадія знадвору, де вони вечеряли. Коли злочинець зістрибнув з балкону на кинувся навтьоки, білоруси розпочали переслідування. Обікрадені відпочивальники майже наздогнали кривдника, коли той дістав пістолета та почав відстрілюватися.

Після кількох невлучних пострілів злодій упритул поцілив у 24-річну Ольгу. Та дівчина, попри важке вогнепальне поранення грудей, затримала лиходія. Друзі ж за мить завалили його на землю, а героїні викликали "швидку".

"Вони схопили його, притиснули до землі, і тільки потім я зрозуміла, що в мене з грудей тече кров. Я приклала руки до грудей – потік був такий, що відштовхувало руки", - пригадує Ольга. Дівчину забрали до ялтинської лікарні, де негайно прооперували.

"Проникаюче поранення, пошкодження лівої легені. Якби вона не була вчасно доправлена до медичного закладу, була реальна загроза життю", - повідомив старший слідчій Ялтинського управління міліції Ігор Тощук.

Правоохоронці вилучили в злочинця пістолет і маску. Злодієм виявився 26-річний житель Сімферополя, який раніше вже притягався до відповідальності за розбійний напад. У білоруських відпочивальників він намагався поцупити фотоапарат, гроші та дещо з речей.

За спробу вбивства та розбій затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. Ольгу вже виписали з лікарні в задовільному стані. Вона разом із друзями повернулася до Білорусі.

Реклама:

Головне сьогодні