У М’янмі знайшлася "дівчинка-Мауглі", що прожила в джунглях майже 40 років

— 11 вересня 2012, 12:21

Коли їй було 4 роки, вона без сліду загубилася в джунглях.

Майже 4 десятиріччя з-поміж місцевих мешканців ходили чутки про дівча, що живе в джунглях, а потім про оголену дику жінку з довгими косами, яка нападає на людей, однак серйозно до цього ніхто не ставився.

Про це пише The Daily Mail.

Оголену та здичавілу Чхайді люди знайшли на одному з кладовищ у сусідній М’янмі. За 38 років жінка повернулася до своїх тата й мами.

"Ми полишили всіляку надію колись побачити її живою", - поділився її батько.

42-річна Чхайді (зліва) та її 58-річна мати

Чхайді зникла в 1974-му році. Того дня вона гралася на околиці селища разом зі своїм двоюрідним братом Бейракху. Коли малі не повернулися додому, місцеві мешканці розпочали пошуки. 4-річного хлопчика знайшли виснаженим, але живим, за кілька днів після зникнення.

Оклигавши, він розказав, що їх із сестричкою знайшла якась жінка, що жила в селі. Вона дала їм притулок та нагодувала. Втім, селяни не знайшли в джунглях ані загадкової хатини, ані жінки, ані Чхайді.

Покотилися чутки, що дівчинку забрали привиди. Її рідні продовжували пошуки впродовж кількох місяців, але марно.

Минули роки, і якось до селища, щоби навідати родичів, завітала мешканка М’янми. Зустрівшись із батьком Чхайді, вона сказала йому, що він нагадує їй невідому жінку, яку вона взяла до себе жити 4 роки тому.

[L]"Я раптом подумав про мою доньку і розповів жінці про свою втрату. Вона сказала, що це може бути вона. Тоді я вирішив про всяк випадок відвідати дівчинку, тепер уже жінку", - пригадує чоловік.

Щоби здійснити подорож, індусові довелося продати деякі свої речі. Нарешті діставшись до Чхайді, він спершу не впізнав її. Однак згодом він помітив родимки на обличчі жінки – такі ж, як і в його доньки, упізнав її пірсинг. До того ж, знайда була ліворука, як і його дитина.

Жінка не пам’ятала нічого про своє минуле та не впізнала батька.

"Згодом, наступного вечора, Чхаді просто підійшла та обняла мене ззаду, і мовила мені "Ippа", "батько" на місцевому діалекті мара. Я не міг у це повірити, я був такий щасливий", - ділиться чоловік.

Минулого місяця батькам Чхайді вдалося вирішити всі питання з місцевою владою, і забрати її додому.

Чхайді поки що вимовляє лише кілька слів та поводиться наче дитина. Однак, за словами батьків, донька вчиться нового дуже швидко.

Реклама:

Головне сьогодні