Майстрів Вина побільшало

— 11 вересня 2012, 15:13

Троє студентів з Австрії, Сінгапуру та Великобританії успішно пройшли усі етапи найскладніших іспитів, тестів, практичної частини та написання дисертації. Офіційна частина зарахування студентів в Інститут Майстрів Вина відбудеться на початку листопада в лондонському Вінтнерс-Холі.

Таким чином, ці три кандидати стануть 298-м, 299-й і 300-м членами Інституту, географія якого відтепер буде охоплювати 24 країни світу.

Для довідки. Інститут Майстрів Вина був заснований в 1955 році. Спочатку до іспитів допускалися лише торговці вина, проте зараз це обмеження знято. Навчання в Інституті відомо своєю надскладною програмою і наднизьким коефіцієнтом успішної здачі іспиту.

Студенти, які повністю пройшли навчання, мають широку теоретичну підготовку з усіх аспектів вина - від виробничої до комерційної, освітньої та дегустаційної.

Серед студентів і дипломованих фахівців інституту є винороби, імпортери, баєри, консультанти, журналісти, викладачі, сомельє і управлінці.

Зокрема, першим французом, який у 1997 році отримав почесний титул Майстра Вина, став Олів'є Умбрешт - власник господарства Зінд-Умбрешт з Ельзасу, де роблять надзвичайні білі вина.

Реклама:

Головне сьогодні