Актор Леонід Бронєвой у Києві в реанімації – ЗМІ

— 18 вересня 2012, 18:53

Про це 18 вересня повідомив Корреспондент.net з посиланням на джерело в медичних колах.

"Леонід Бронєвой поступив сьогодні в Київський Міський Центр Серця з підозрою на інфаркт. Там провели обстеження і встановили діагноз – інфаркт міокарда. Зараз перебуває в реанімаційному відділенні. Лікарі оцінюють його стан, як середнього ступеня тяжкості", - повідомило джерело.

Головний лікар Київського міського центру серця Борис Тодуров уточнив, що актор потрапив до них з гострим інфарктом міокарда.

Він уточнив ТСН, що Бронєвому зробили дуже складну операцію, зараз він перебуває в реанімації. Його стан - стабільно-важкий.

Як відомо, 7 вересня до Києва прибули артисти московського театру Ленком на чолі з художнім керівником Марком Захаровим. Театр прибув в Україну в повному складі в рамках великих гастролей, які проходили в українській столиці з 8 по 17 вересня 2012.

Леонід Бронєвой народився 17 грудня 1928 року в Києві.

З 1962 по 1988 рік був провідним актором Московського драматичного театру на Малій Бронній. З 1988 року - в Московському театрі Ленком.

У кіно Бронєвой дебютував в 1964 році роллю жандармського полковника у фільмі Товариш Арсеній. Всесоюзну популярність актор завоював після виконання ролі Мюллера в 12-серійному телефільмі Тетяни Ліознової "Сімнадцять миттєвостей весни" (1973). Багато реплік телевізійного Мюллера стали крилатими виразами.

Леонід Бронєвой зіграв більше 50 ролей в кіно. Серед інших його помітних кіноролей: Мануйлов в історичній драмі "Агонія" (1974), Герцог у притчі "Той самий Мюнхгаузен" (1979), Велюров у ліричній комедії "Покровські ворота" (1982).

Реклама:

Головне сьогодні