Королівське весілля – султан Брунею віддає заміж доньку. Фото

— 21 вересня 2012, 16:51

Блискуча церемонія пройшла в палаці на 1700 кімнат і зібрала десятки родичів, друзів, представників королівських родин та міжнародних діячів, повідомляє The Daily Mail.

Султан почав готуватися віддати доньку заміж ще в середу, відповідна церемонія пройшла в тронному залі. Тоді пара обмінялася клятвами перед найвпливовішими людьми в регіоні, в тому числі перед прем’єром сусідньої Малайзії.

Молодята

Молодята будуть офіційно представлені королівському двору на пишній церемонії в неділю, що знаменує собою кульмінацію весільних урочистостей, які тривали майже тиждень.

32-річна принцеса Хаджа Хафіза Сурурул Болкія є п’ятою дитиною в сім’ї султана та його дружини – королеви Салехи.

Всього султан має 12 дітей – 5 синів та 7 доньок в трьох шлюбах.

Принцеса разом з нареченим 29-річним Пенгіраном Хаджи Мухаммадом Рузаіні працює в уряді. Хафіза має вчений ступінь в галузі ділового адміністрування та працює в міністерстві фінансів, Рузаіні працює в офісі прем’єр-міністра.

Такі весілля, як правило, рідкісне джерело вражень в Брунеї, який відомий своїм повільним темпом життя.

Весілля спадкоємного принца Аль-Мухтаді Біллаха в 2004 році привернуло великі потоки відвідувачів до столиці Бандар-Сері-Бегаван. Список гостей налічував більш ніж 2000 осіб, в тому числі членів королівських сімей Японії, Йорданії, Великобританії та Малайзії.

Реклама:

Головне сьогодні