На аукціоні продадуть шматок торта принца Вільяма та Кейт Мідлтон

— 23 вересня 2012, 09:38

Організатором торгів виступив аукціонний дім PFC Auctions, пише Lenta.ru.

Виставлений на продаж шматок бісквітного торта з фруктами - один з 650 шматків весільного частування. Перший шматок був проданий у травні 2012 року. Тоді лот пішов з молотка за 1917 фунтів стерлінгів (близько 2400 євро за нинішнім курсом).

Шматок торта з весілля Вільяма і Кейт буде проданий 27 вересня. В даний час аукціонний дім приймає ставки на лот. На момент написання замітки частування було оцінено в 215 фунтів стерлінгів. Щоб стати учасником торгів, необхідно зареєструватися в PFC Auctions.

Торт з весілля Вільяма і Кейт стане не єдиним королівським частуванням, яке буде продано 27 вересня. Так, на аукціоні можна придбати шматочок десерту, виготовленого з нагоди одруження принцеси Діани і принца Чарльза в 1981 році, а також торти з весілля дочки Єлизавети II принцеси Анни і Марка Філліпса (1973) і з урочистості з нагоди одруження принца Ендрю на Сарі Фергюсон (1986).

В аукціонному домі відзначили, що всі торти дуже добре збереглися.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, які отримали після одруження титули герцога і герцогині Кембриджських, одружилися 29 квітня 2011 у Вестмінстерському абатстві. Дітей у пари поки немає.

Реклама:

Головне сьогодні