Facebook перевіряє імена друзів

— 24 вересня 2012, 19:08

Причому визначення реальності імен компанія проводить за допомогою інших людей, пише Watcher.

Facebook звернулася до багатьох користувачів соціальної мережі із проханням підтвердити, що імена, які використовують їх друзі у соціальній мережі, є справжніми.

На минулому тижні в Twitter з’явився скріншот повідомлення з проханням підтвердити (або спростувати) правильність імені іншого користувача. Це зображення супроводжувалося питанням: "Facebook хоче знати, чи є імена ваших друзів реальними. Чи збираєтеся ви стати стукачем?".

Запитання, поставлене Facebook, сформульоване таким чином: "Будь ласка, допоможіть нам зрозуміти, як люди використовують Facebook. Ваша відповідь є анонімною і не вплине на акаунт вашого друга. Це реальне ім’я вашого друга?".

Користувачеві запропоновано чотири варіанти відповідей: "Так", "Ні", "Я не знаю цієї людини", і "Я не хочу відповідати".

ВІДЕО ДНЯ

Facebook відмовився уточнити масштаби нового дослідження, і повідомити, чи було воно обмежене певними країнами, і якщо так, то якими, і як довго воно буде продовжуватися.

Представники Facebook підкреслюють, що всі опитування на сайті є анонімними, і що Facebook не буде використовувати отримані дані для прийняття яких-небудь конкретних дій.

Реклама:

Головне сьогодні