Тест

Щварценеггер написав відверту книгу про власне життя

У книзі "Згадати все" можна прочитати про здійснення американської мрії актора, про його сходження до вершин кінематографічного олімпу і політичну славу, а також про його стосунки із домогосподаркою та позашлюбного сина, пише The Daily Telegraph.

Книга супроводжуватиметься великим телевізійним інтерв'ю. Видавці видання вже повідомили, що книга буде відвертою. З її допомогою, актор хоче повернути собі симпатію та любов шанувальників.

Книгу було написано у співавторстві з Пітером Петре, колишнім редактором журналу Fortune.

На думку кризового експерта Білого дому та колишнього радника Білла Клінтона Кріса Лехейна, актор вибрав правильну стратегію. "Він взяв на себе повну відповідальність і вибачився, він не став рити собі ще більшу яму", - вважає він.

"Це дало йому можливість організувати довгосторокове повернення, адже не можна просто вибачитися та перегорнути сторінку на наступний день. Тепер він може створити кіно: він був одним із лідеріва державної політики із питань зміни клімату і у нього є книга. Це точки опори, які жопоможуть відновити йому свій імідж. Це марафон, а не спринт. Що трапилося, завжди буде частиною його сюжетної лінії. Але є причина у тому, чому люди платять, щоб побачити його на екрані. Тому що він дуже сипатичний. Його повернення є частиною сюжетної лінії", - каже він.