Закоханий ірландець вирушив на пошуки загадкової незнайомки

— 26 вересня 2012, 13:59

Як пише Lenta.ru із посиланням на The Province, 34-річний медик не може забути молоду ірландку. Він вважає, що вона його доля і збирається відшукати її.

За словами Крокера, він зустрів прекрасну незнайомку в липні 2011-го року в Енністімоне, графстві Клер. Це сталося під час сніданку в місцевому кафе. Лікар побачив дівчину, дочекався, коли вона доїсть замовлені страви, після чого підійшов до неї побалакати.

Однак тривалого спілкування у канадця і ірландки не вийшло - Крокер встиг поговорити з нею лише про погоду, а також запитати, куди йому та його братові, з яким він приїхав в країну, варто відправитися і що подивитися.

Дантист зізнався, що не припиняв думати про ірландську дівчину а ні під час подорожі, а ні після повернення на батьківщину. У підсумку він вирішив повернутися до Ірландії, що і зробив якийсь час назад.

Він має намір відвідати великі міста і постаратися відшукати незнайомку. Крокер розповів, що на вигляд їй 20 з чимось років, у неї темно-руде волосся і ластовиння.

Поки Сенді Крокер розшукує дівчину своєї мрії, букмекерська контора Ladbrokes почала приймати ставки на результат "пошукової операції". Так, ставки на те, що канадець стане чоловіком загадкової ірландки, приймаються з імовірністю 50 до 1.

При цьому букмекери відзначили, що ставки приймаються також і на те, що Крокер знайде своє кохання в Ірландії, але цією дівчиною буде не та, яку він шукає зараз (10 до 1).

Пошуки, затіяні Сенді Крокером, широко висвітлюються в місцевій пресі. Поки, проте, канадцеві не вдалося знайти ту саму рудоволосу дівчину з веснянками.

Реклама:

Головне сьогодні