У Кіровограді тонули машини та заливало будинки. Відео

— 9 жовтня 2012, 12:07

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Потужна злива з градом буквально паралізувала обласний центр.

Оселі теж наповнилися водою. Лилося через дахи, затопило підвали. За лічені хвилини вулиці перетворилися на бурхливі ріки. Кількадесят автомобілів у буквальному сенсі потонули просто у середмісті.

Як повідомлялося раніше, зливна каналізація Кіровограда не змогла пропустити потужного потоку дощової води. Її рівень на вулицях міста піднявся подекуди на метр.

Рухатися не могли ні пішоходи, ані автомобілі. Кіровоградці буквально обривали телефони МНС, сподіваючись на допомогу. Проте, рятувати доводилось і самих рятувальників: потонула оперативна машина.

Вода прибувала до обіду. Люди в заблокованих авто, щоби не потонути, пластиковими пляшками вичерпували воду із салону. Порятунку від негоди не було і під дахами будинків.

"Подивіться як заливає .Це ж п'ятий поверх! Ще два поверхи - семиповерхова будівля. Два поверхи ще згори. Кладочка вся залита, дитячі речі, ковдри - все мокре!" - бідкається потерпілий Юрій Самсонов.

Проте, рахувати збитки поки не квапляться. За прогнозами синоптиків, дощі в Центральній Україні не припинятимуться і сьогодні.

Реклама:

Головне сьогодні