Тато-винахідник змайстрував найшвидшого візочка в світі. Фото. Відео

— 10 жовтня 2012, 15:55

Дитячий транспорт оснащений акселератором та гальмами. 33-річний тато-каскадер керує візочком, у якому лежить його маленький Джейк, стоячи на спеціальній платформі на коліщатах.

Про це пише The Sun.

Металевий візочок має корзину для покупок і навіть тримач для напоїв на боці.

"Кермувати ним трохи лячно, але я ловлю стільки заздрісних поглядів мамусь і татусів, надто коли вони пхають своїх малят в гору", - говорить Ферз.

Чоловік чесно зізнається, на високій швидкості його конструкція стає доволі нестійкою та може перекинутися на нерівній дорозі. Тому із Джейком у візку він поки дуже не розганявся.

"Сподіваюся, що одного дня я зможу взяти в ньому Джейка на справжній виїзд, але я не певен, що моя подруга Шарлотта буде від цього дуже щаслива!", - каже він.

Власне, метою Ферза було не стільки зробити веселішими прогулянки з дитям, скільки завоювати титул рекордсмена Книги рекордів Гіннеса.

"Для рекорду мені потрібно було розігнатися принаймні до 30 миль на годину, а мені вдалося досягти значно кращого результату, і це фантастично", - тішиться він.

Зазначимо, ім’я Ферза уже записане до Книги рекордів Гіннеса, причому двічі. Він є "автором" найбільшого в світі багаття, а ще творцем найдовшого в світі мотоциклу, пише англомовна Вікіпедія.

Фото з сайту The Sun, відео з YouTube

Реклама:

Головне сьогодні