Інтернет жінкам миліший за секс – результати опитування

— 12 жовтня 2012, 11:12

Сучасні дами стільки часу присвячують онлайн-спілкуванню чи флірту в чатах, що від цього страждають їхні стосунки в реальному житті.

Такі результати дало дослідження, проведене журналом Cosmopolitan, пише The Daily Mail.

В опитуванні взяли участь 1020 жінок, яких розпитали щодо ролі інтернету та соціальних мереж у їхньому житті та про їхній вплив на життя сексуальне.

57% респондентом заявили, що радше відмовилися на 2 тижні від любовних розваг, аніж від інтернету.

2% зізналися, що схоплювалися просто під час сексу з партнером та кидалося писати щось термінове в Twitter чи перевіряти сторінку на Facebook.

Дві третини жінок надсилали своїм половинам сексуальні фото, причому кожна п’ята позувала голою. Із 23% учасниць траплялася халепа, коли пікантний знімок випадково потрапляв не до коханого, а до когось із її батьків. 69% колись "промахувалися" і слали себе у всій красі комусь із друзів.

40% респонденток розповіли, що, маючи бойфренда або чоловіка, використовували Facebook, Twitter або чати для спілкування з іншими. Кожна шоста визнала, що це віртуальне знайомство призвело до зради партнера.

"Соціальні медіа важливі для багатьох молодих жінок, але дослідження доводить, що вони й створюють і цілу купу випробувань для стосунків", - каже редактор журналу Луїза Корт.

"Від кібер-переслідування колишніх та випадкового надсилання сексуальних послань начальникам, до викриття чоловіків-зрадників в інтернеті чи власного флірту, одне можна сказати напевно, секс ще ніколи не був таким складним, як у добу цифрових технологій", - підсумовує вона.

Реклама:

Головне сьогодні