Тест

Дівчинка, хвора на рак, стала обличчям косметичного бренду

Видання Cover Girl запросило 7-класницю до співпраці після того, як вона стала інтернет-сенсацією, розмістивши на YouTube власні відеоуроки з макіяжу.

Її відеоблогом зацікавилися понад 14 мільйонів користувачів, пише Radar Online.

Талія Джой хворіє на лейкемію та має пухлину в мозку. Якщо дівчинці не допоможе трансплантація кісткового мозку, вона проживе ще лише 4 місяці.

Макіяжем вона захопилася 6 років тому, коли їй уперше поставили страшний діагноз – нейробластома 4-ої стадії. Втративши своє волосся, Талія не захотіла носити перуки та замислилася про те, як замість цього може привернути увагу до рис свого обличчя.

"Ти не думаєш "О Господи, я помру". Радше "Я втрачу своє волосся, я стану худюща, я не зможу їсти, ходити до школи, бачитися з друзями", - пригадала дівчина в одному з відео, пише The Daily Mail.

Терплячи тортури хіміотерапії, радіотерапії, процедури пересадки стовбурових клітин та переливань крові, Талія знаходила в собі сили щотижня давати своїм шанувальникам відеоуроки з макіяжу.

"Коли я накладаю макіяж, я відчуваю, що можу вхопити ті риси, які мені справді в собі подобаються. Коли хтось на мене дивиться, я відчуваю, що вони дивляться на мій макіяж, а не на мою лису голову", - сказала вона.

"Я просто намагаюся зробити так, щоби молоді дівчата, молоді жінки, усі почувалися красивими завдяки мейкапу", - додала дівчина.

Коли лікарі повідомили Талії, що шанси на зцілення в неї невеликі, дівчина розповіла і про це в своєму відеоблозі.

"Я просто хотіла вам про це сказати, люди, бо не хочу, щоб це було секретом", - мовила вона, запевнивши, що продовжуватиме вести уроки "скільки зможе".

Останньою надією для Кастеллано є трансплантація кісткового мозку, але дівчинка вагається, чи йти їй на складну операцію, адже її бідне тіло вже досить настраждалося.

"Сподіваюся, люди, ви зрозумієте, через що я пройшла, що не хочу робити трансплантацію… Це несправедливо щодо мене. Мені лише 13. Я не мала б цього робити… Це справді несправедливо щодо дітей – хворіти на рак", - поділилася вона.

"Подорож із раком була захоплива. Але кожна подорож мусить закінчитися", - додала Талія.