У Китаї відкриють парк розваг Angry Birds

— 1 листопада 2012, 12:41

Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на Agence France-Presse.

За словами представника місцевого відділення компанії-розробника популярної гри Пола Ченя, парк планують відкрити в лютому 2013-го року.

Присвячений Angry Birds парк розташується в місті Хайнін в 125-ти кілометрах на захід від Шанхаю. Він стане третім розважальним закладом на тему гри про злих птахів і зелених свиней - такі парки вже працюють у Фінляндії і Великобританії.

Співробітник Rovio Entertainment зазначив, що парк зможе приймати більше 400 відвідувачів в день (яка буде його площа, не уточнюється). Квиток коштуватиме 60 юанів (близько десяти доларів США).

Які атракціони будуть встановлені в парку Angry Birds, поки не повідомляється. Також не називається розмір інвестицій, яких потребує реалізація проекту.

ВІДЕО ДНЯ

Кілька днів тому з'явилася інформація про те, що в Росії в 2013 році планується відкриття парків і розважальних майданчиків, присвячених Angry Birds.

Angry Birds є однією з найпопулярніших ігор і найбільш скачуваним мобільним додатком. Найбільше число скачувань зареєстровано в США, а Китай займає за цим показником друге місце (190 млн. скачувань).

Реклама:

Головне сьогодні