Стартували продажі iPad mini

— 2 листопада 2012, 12:04

Попри те, що з’являлись негативні відгуки про низьку розділову здатність екрану, більшість експертів відгукнулись про iPad mini схвально і навіть припустили, що його продажі можуть бути більшими, аніж звичайного iPad, пише The Daily Mail.

"Міні" був розпроданий онлайн за кілька годин, а з п’ятниці пристрій буде доступний для продажу на ринку США і 33 інших країн світу.

Як пише Прайм, цей запуск стане наймасштабнішим в історії компанії. Для порівняння, смартфон iPhone 5, який дебютував у вересні, починав продаж на ринках тільки дев'яти країн.

Спочатку у продажу будуть доступні моделі планшетів, які можуть виходити в інтернет тільки через мережі Wi-Fi, а версії, додатково оснащені LTE-модулями, з'являться через кілька тижнів.

Як відомо, товщина iPad mini - 7,2 міліметра. Він тонший, ніж iPad четвертого покоління, який також був представлений 23 жовтня. "Маленький" планшет важить 308 грамів.

Планшет заснований на двоядерному процесорі Apple A5. У нього дві камери - задня, з роздільною здатністю п'ять мегапікселів, і лицьова. Пристрій оснащений роз'ємом Lightning.

Планшет може пропрацювати від батареї 10 годин. Окремі модифікації пристрою зможуть підключатися до мереж LTE.

Як і у випадку з "великим" iPad, випущені дві версії пристрою - з підтримкою стільникових мереж і без неї. Апарати з Wi-Fi коштують від 329, а апарати з Wi-Fi і підтримкою стільникових мереж - від 459 доларів.

Фото The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні