Тест

Американка вийшла на вулицю із табличкою про те, що вона водій-ідіот. Фото

Як повідомляє Lenta.ru із посиланням на Associated Press, рішення суду 32-річна американка почала виконувати у вівторок, 13 листопада. У середу їй знову доведеться вийти на вулицю з тим же знаком і простояти з ним годину.

Появу Хардін на вулиці зняли безліч фотографів, але, як зазначає агентство, сама жінка проігнорувала їх. Вона також намагалася не звертати уваги ні на водіїв, ні на пішоходів. Надівши навушники і темні окуляри, вона спокійно простояла годину і пішла.

Історія Хардін потрапила в пресу після того, як суд Огайо ухвалив рішення у справі про скоєне нею порушення. У вересні жінка виїхала на своєму автомобілі на тротуар, щоб не чекати, поки шкільний автобус, який в той момент стояв на зупинці, поїде далі.

Суд наказав Хардін протягом двох днів демонструвати водіям Клівленда табличку з написом: "Тільки ідіот заїжджає на тротуар, щоб об'їхати шкільний автобус".

Крім покарання у вигляді визнання в ідіотизмі суд Хардін позбавив її водійських прав строком на місяць, а також їй доведеться сплатити штраф, розміром 250 доларів.