Таксист повернув забудькуватим пасажирам мільйон доларів

— 22 листопада 2012, 09:43

У пакеті, де лежала готівка, виявилося більше мільйона сінгапурських доларів (майже 900 тисяч доларів США), повідомляє Lenta.ru із посиланням на Agence France-Presse.

За словами самого таксиста, він виявив пакет з грошима незабаром після того, як висадив пару біля торгового центру. Він заглянув до сумки і побачив там гроші, і відразу ж відправився в офіс транспортної компанії, в якій він працює, і повідомив начальству про знахідку.

"Взяти гроші собі я не міг. Вони ж не мої, що б я з ними робив?", - заявив таксист, відповідаючи на питання про те, чи не виникло у нього бажання привласнити мільйон собі.

Незабаром туристи звернулися в транспортну компанію і заявили про те, що втратили в таксі гроші. Через кілька годин вони приїхали в офіс компанії, де їх чекав таксист з пакетом грошей. Пара подякувала співробітникам транспортної фірми і вручила йому грошову винагороду (сума подарунка не називається).

Як відзначає агентство, мільйон сінгапурських доларів - найбільша сума, забута коли-небудь в місцевому таксі. У 2009 році в Сінгапурі стався схожий випадок з забудькуватим пасажиром, що залишив в таксі п'ять кілограмів золота. Таксист повернув дорогоцінні злитки пасажиру.

Реклама:

Головне сьогодні