У Росії з’явились товари з написами "Для кінця світу". Фото

— 27 листопада 2012, 11:58

Про це повідомив представник місцевої влади, пише Лента.ру з посиланням на "Інтерфакс".

Фото ЖЖ-користувача pryf

Про те, що набір товарів для зустрічі апокаліпсису надійшов у продаж в Томську, стало відомо кілька днів тому.

Місцеві ЗМІ повідомили, що в набір включені пляшка горілки, валеріана, валідол, активоване вугілля, бинт, упаковка гречки, мило, мотузка, шпроти, сірники, свічки, блокнот, олівець.

Як сказали в магазині, що займається реалізацією незвичайного товару, поки вдалося продати тільки один набір. Портал "У Томську" вказує, що придбати набір можна за 890 рублів (234 грн).

У бесіді з агентством представник виконавчої влади Томська заявив, що незважаючи на необразливість набору, його можуть вилучити з продажу, оскільки у торгової точки, в якій його можна придбати, немає ліцензій на продаж алкоголю і ліків, тоді як у наборі є і те, і інше. У магазині інформацію про відсутність ліцензії підтвердили.

Тим не менше, поки рішення про вилучення набору для апокаліпсису з продажу прийнято не було. На такий крок влада може піти тільки після проведення прокурорської перевірки. Поки ж томська прокуратура не зацікавилася товарами для зустрічі кінця світу.

Багато хто вважає, що кінець світу настане 21 грудня 2012 року. Про це нібито говорить той факт, що на 21 грудня 2012 року закінчується календар індійців майя.

Експерти, однак, заявляють, що ніякого апокаліпсису в цей день не буде, а дата в календарі означає не кінець світу, а початок нового етапу в історії планети.

Реклама:

Головне сьогодні