Зошит, за який обіцяли 10 тис. євро, знайшла пенсіонерка

— 30 листопада 2012, 11:30

Як повідомив Інтерфаксу один з організаторів візиту шефа до Єкатеринбурга, записну книжку знайшла літня жінка, гуляючи Харітоновским парком. Коли саме вона була знайдена, не уточнюється.

Про те, що зошит кухаря зник, стало відомо 23 листопада. Тоді повідомлялося, що у Драпо в Єкатеринбурзі було багато справ, зустрічі, майстер-класи та інтерв'ю, і, ймовірно, під час одного з цих заходів він і втратив книгу з рецептами.

Сам шеф зізнався, що вона йому дуже дорога, оскільки він вів її протягом 20-ти років.

Драпо заявив, що не хоче їхати з Єкатеринбурга без книги з рецептами, однак у підсумку він був змушений залишити місто і повернутися до Франції, незважаючи на те, що записник до того дня ще не знайшовся.

Організатори приїзду Тьєррі Драпо, ресторан якого має зірки кулінарного гіда Мішлен, розгорнули кампанію з пошуку книги і 26-го листопада оголосили нагороду за блокнот французького шефа. Тому, хто знайде зошит, пообіцяли вручити десять тисяч євро.

Зошит Драпо в ресторан приніс чоловік, чия мати, жінка похилого віку, знайшла його в парку. Нагорода була виплачена в повному обсязі. Імена чоловіка та його матері не називаються. Відомо, що книга вже відправлена ​​до Франції.

Реклама:

Головне сьогодні