Упаковка шампанського Taittinger завоювала престижну міжнародну нагороду. Фото

— 30 листопада 2012, 14:32

У чотирнадцятий раз поспіль відомий журнал про упаковку класу люкс "Formes de Luxe", провів конкурс Prix Formes de Luxe, на якому було визначено переможців у 17-ти номінаціях за досягнення в галузі упаковок.

Премія Prix Formes de Luxe в номінації "Краща картонна упаковка 2012-го року" дісталася святковій коробці шампанського Taittinger Prestige Rose.

Ця новинка виготовлена ​​виробником з Бельгії - компанією Van Genechten Packaging, продукція якої не раз отримувала престижні призи та нагороди в своїй галузі.

Святкова упаковка для шампанського Taittinger Prestige Rose являє собою унікальну картонну коробку рожевого кольору з блискучими бульбашками по всій поверхні, які візуально здаються дзеркалами.

Інноваційні технології, які використовував виробник упаковки при нанесенні друку, підсилюють 3D-ефект від бульбашок і надають коробці елегантний вишуканий вигляд.

Шампанське Taittinger Prestige Rose, яке виготовлене з сортів Шардоне, Піно Нуар і Піно Меньє, має блискучий рожевий колір. Це шампанське з першого ковтка підкорює своєю чудовою складною структурою і елегантним оксамитовим смаком, у якому розрізнюються відтінки малини, вишні та чорної смородини. Це вино чудово поєднується з молодими сирами, стравами з дичини і фруктовими десертами.

Крім того, спеціально до новорічних свят, будинок шампанського Taittinger випустив лімітовану серію вишуканого шампанського Taittinger Nocturne, яка вже з'явилася в Україні.

Назва Nocturne перекладається як "нічний". Це не дивно адже основу кюве становлять 60% червоних темних сортів - Піно Нуар і Піно Меньє, які зібрані з 30 "крю" в різні роки.

Taittinger Nocturne однаково добре поєднується з фуа-гра, морепродуктами чи десертом.

Реклама:

Головне сьогодні