Топ-15 незвичайних рекордів 2012-го. Фото

— 9 грудня 2012, 10:00

Так, у Грузії, 29-го листопада чоловік Лаша Патарея тягнув лівим вухом вантажівку, яка важить 8,28 тон.

8 березня цього року в містечку Гранд-Рапідс, штат Мічиган, на вулиці вийшли 607 людей з курячими дзьобами на обличчі, і знаходилися в такому вигляді 11 хвилин і 39 секунд, проти 10 хвилин, заявлених у книзі рекордів Гіннеса.

Прекрасний приклад, як встановити світовий рекорд, не докладаючи фізичних, інтелектуальних та матеріальних ресурсів.

Японський модельєр Кацухиро Ватанабе встановив світовий рекорд із найвищого ірокезу з натурального волосся. Висота зачіски Ватанабе складає 113,284 сантиметрів.

Канадська спортсменка Джолін Ван Вугт готувалася встановити світовий рекорд швидкості на землі для моторизованих туалетів, Сідней, 2 травня. Ван Вугт здійснила подорож на унітазі зі швидкістю 75 км/год.

Хлопчикові видаляють зуб у ході рекордного стоматологічного обстеження в нетрях Маніли. Тут був встановлений рекорд із найбільшої кількості обслужених пацієнтів за 24 години.

Лакшана Тірінара п'є енергетичний напій, намагаючись побити рекорд із найдовшого поцілунку. Паттайя, південно-східний Таїланд, 14 лютого.

Цього року мешканці Мехіко об'єднали традиційний парад зомбі зі спробою потрапити до книги рекордів Гіннеса.

Китайська компанія з виробництва іграшок Mattel побудувала іграшкову залізницю, яка в шість разів перевершує висоту шанхайської телевежі, одного з найвищої будівлі в світі. Довжина рекордної дороги склала 2,888 кілометра.

Художник Фан Янг, експериментуючи з мильними бульбашками, встановив світовий рекорд, помістивши 181 людину всередину гігантської мильної бульбашки.

Танішман Гурагаі з Непалу встановив світовий рекорд із утримування баскетбольного м'яча на зубній щітці, його час - 22,41 секунд.

У Бангкоку встановили світовий рекорд з наймасовішого одночасного тайського масажу, 641 майстер масажу обслужив 641 людину.


Кенічі Іто, відомий, як найшвидший бігун на чотирьох кінцівках, встановлює в Токіо світовий рекорд на стометрівці. Його час - 17,47 секунд.

У Лондоні, 8 листопада, в одну машину класу міні влізли 28 жінок. Безумовний світовий рекорд у цій категорії.

Габріель Гуало з племені кечуа в Еквадорі встановив світовий рекорд, посадивши на своє тіло 250 тарантулів, які знаходилися на ньому 60 секунд.

Єгипетський бодібілдер Мустафа Ісмаїл, відомий, як людина з найбільшими біцепсами і трицепсами.

За матеріалами Bigpicture.ru

Реклама:

Головне сьогодні