Відомий винний критик продає Wine Advocate

— 13 грудня 2012, 18:19

В інтерв'ю Wall Street Journal 65-річний Роберт Паркер заявив про свій намір покинути пост головного редактора винного бюлетеня Wine Advocate, який за 34 роки існування став найвпливовішим винним медіа у світі. Своїм наступником Паркер назвав сінгапурського кореспондента видання, Майстра вина - Лізу Перротті-Браун.

Крім того, винний критик заявив, що в найближчому часі він продасть значну частку свого журналу трьом сінгапурським інвесторам, які будуть контролювати щоденне фінансове життя видання. Після цього він планує зайняти пост голови нової компанії та продовжить оцінювати вина Бордо і Рони для журналу Wine Advocate.

Офіс Wine Advocate також переїжджає до Сінгапуру. Частково це рішення відображає поточну ситуацію на ринку, на якому Азія виступає провідним гравцем і пріоритетним експортним ринком, відзначає Wall Street Journal.

Також, в інтерв'ю виданню Роберт Паркер заявив, що друкована версія Wine Advocate скоро припинить своє існування. Журнал остаточно перейде в онлайн-формат до кінця 2013 року.

Реклама:

Головне сьогодні