Ялинковий тренд 2013: менше і елегантніше

— 18 грудня 2012, 10:20

Іграшки при цьому мають бути стриманих відтінків синього кольору: від крижаної блакиті і сріблясто-блакитного до бірюзового і темно-синього, пише Deutsche Welle.

Альтернативою може бути комбінація сріблястих та прозорих чи білих куль. Загалом же прикраси для ялинки дизайнери радять добирати за принципом: "Краще менше, але якомога елегантніше".

Яскраві кольори, як, наприклад, фіолетовий, рожевий чи малиновий, цього року поступаються місцем класичним червоному та золотому.

Такі кулі особливо гармонійно виглядають у поєднанні з невеличкими прикрасами з природних матеріалів, приміром, з кори, моху чи сухих ягід.

За допомогою природних прикрас можна також оформити свого роду ностальгійну святкову ялинку. Особливий шарм деревцю нададуть старі іграшки з соломи, наприклад, зірки, лялечки чи янголятка, популярні у міжвоєнні часи в минулому столітті, а також іграшки з кольорового паперу, створені власними руками.

Ті, кому все ж до смаку казкові фігурки та яскраві кольори, можуть сміливо дати волю власній фантазії. Виробники новорічних прикрас і цього року задовольнять найпримхливіших любителів кітчу: від чихуахуа і пацючків до чашки капучино та русалоньки.

А ще атмосферу затишку та тепла можна створити, скориставшись популярними цьогоріч прикрасами, поверхня яких справляє враження в’язаних речей, чи насправді в’язаними і, відповідно, трохи дорожчими кулями.

Ті ж, хто прагне балансу між кітчем та сучасною стриманістю, може прикрасити ялинку матовими чорними кулями, по яких можна писати крейдою, або прозорими кулями зі снігом всередині.

Віднині також, місце традиційного "дощика" посіли стрічки в тон до кульок, штучним снігом з балончика чи навіть боа з пір'я. Завжди в моді – різноманітні гірлянди різних кольорів та форм.

Реклама:

Головне сьогодні