Жінка, хвора на анорексію, хоче застерегти про небезпеку своїх "фанаток"

— 19 грудня 2012, 10:23

Анорексія зруйнувала її життя, тож жінка прагне попередити про небезпеку, дівчат, котрі пишуть їй захоплені листи та мріють бути схожі на неї.

Про це пише The Sun.

"Мені приходили листи від молодих дівчат, котрі хочуть, щоби я навчила їх, як стати такою, як я… Усі ці листи написали жінки, більшість віком близько 20 років, котрі вбачають у мені джерело натхнення", - розповідає Валерія.

"Саме тому я хочу виступити прти анорексії, я не збираюся учити їх, як померти. Це не гра, це не жарт, це ваше життя", - наголошує жінка, котра народилася в Росії, але нині живе в Монако.

Розлад харчової поведінки розвинувся в Валерії, коли вона була тинейджером. У свої 39 вона вже й не пам’ятає смаку хліба і живиться лише фруктами, овочами та невеличкою кількістю м’яса на день. Вона уникає багатьох продуктів, бо її виснажене тіло просто не зможе з ними впоратися.

ВІДЕО ДНЯ

"Моя мати боялася, що я виросту товстою, як мої родичі. З цієї причини вона намагалася з раннього віку обмежувати мій раціон. Вона змушувала мене регулярно зважуватися, щоби перевірити, чи не набрала я вагу. Оскільки я була єдиною дитиною, вона хотіла, аби я була досконала", - пригадує Левітіна.

Поділившись із людьми своєю історією, Валерія сподівається допомогти іншим хворим на анорексію та їхнім рідним, застерегти когось від страшних помилок, щоби вони не повторювали її страшну долю.

Сама ж вона не здається і намагається здолати свою недугу, щоби перестати бути негарною і самотньою, більше не викликати відрази в людей.

"Ця хвороба не з тих, котру лікують лікарі. Це глибша проблема, це брак гармонії між тілом і душею", - пояснює жінка.

Мрія Валерії – повернутися на батьківщину, вона сподівається, що це їй допоможе. Ще одна мрія, найзаповітніша, та стимул для одужання – мати дитину, скориставшись послугами сурогатної матері.

Реклама:

Головне сьогодні