Українці питали у Яндекса про курси боротьби за живучість при кінці світу

— 20 грудня 2012, 18:16

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу компанії "Яндекс.Україна".

66% всіх запитів українців про кінець світу - це загальні питання без уточнення, наприклад, "кінець світу 2012" або "новини про кінець світу".

[L]Приблизно в 17% випадків користувачі хотіли знати, що ж буде і чи буде взагалі: "кінець світу 2012 21 грудня що буде в Україні", "чи правда Що буде кінець світу".

3% запитів про кінець світу - це питання про точну дату і час події: "коли буде кінець світу", "21 грудня 2012 кінець світу о котрій".

2% - спроба знайти інформацію про "скасування" кінця світу: "кінець світу 2012 скасовується", "кінця світу в 2012 не буде".

Інші запити (близько 12%) - це пошук фільмів, телепередач, музики, анекдотів, статусів і сонників на апокаліптичну тему: "кінець світу 2012 відео", "шукаю друга на кінець світу дивитися онлайн".

Приблизно в кожному восьмому запиті про кінець світу українські користувачі Яндексу хотіли дізнатися думку різних авторитетних джерел. Найчастіше шукали коментарі екстрасенсів і ясновидців (близько 5% всіх запитів), наприклад, "кінець світу 21 грудня 2012 пророкування Ванги".

На другому місці за популярністю (3%) Оракул Шамбали, Далай-лама та інші тибетські ченці: "кінець світу 21 грудня пророкування тибетських лам".

Далі приблизно по 1% запитів з питаннями до вчених: "кінець світу 21 грудня 2012 думка вчених", а також до представників світових релігій: "кінець світу по Біблії", "що говорить церква про кінець світу".

Думкою винуватців події - індіанців майя - користувачі цікавилися лише в 0,7% запитів: "кінець світу 2012 майя".

У прес-службі зазначили, що зустрічалися і незвичайні запити, наприклад, "кінець світу відгуки", "дивитись онлайн на кінець світу", "якщо кінець світу передбачається в 2012-му році, а олімпіада в Сочі - в 2014-му, то навіщо на неї стільки грошей витрачати?","кінець світу тибетська лама","кінця світу не буде я ще заміж не вийшла","приблизні кордони, які постраждають при кінці світу", "база укриття від кінця світу олігархи","курси боротьби за живучість при кінці світу".

Реклама:

Головне сьогодні