Асистентку лікаря звільнили за надмірну привабливість

— 25 грудня 2012, 10:12

Так, асистентка зубного лікаря Мелісса Нельсон, яка пропрацювала із лікарем-стоматологом Джеймсом Найтом більше 10-ти років і жодного разу не дозволяла собі загравати із лікарем (за свідченнями обох сторін), була звільнена, повідомляє Reuters.

В ході судового розгляду Найт скаржився на занатдо відветрий і "відволікаючий" одяг жінки.

У 2009-ому році, лікар та його асистентка почали обмінюватися текстовими повідомленнями, в основному на тему роботи. Проте деякі з них наводили на цікавість до асистентки з боку лікаря. Так, в одному повідомленні він запитав жінку, наскільки часто в неї буває оргазм. Мелісса на це повідомлення не відповіла.

Пізніше дружина Найта дізналася про переписку та зажадала негайного звільнення асистентки, адже вважала її "загрозою для свого шлюбу".

Таким чином, на початку 2009-ого року, Найт звільнив асистентку, пояснивши, що їх відносини стали загрозливими для його шлюбу.

В свою чергу, жінка звернулася до суду, стверджуючи, що якби вона була чоловіком, її б ніколи не звільнили.

Згідно формулюванні Верховного суду штату (колегія складається виключно з чоловіків), начальники мають право звільняти підлеглих, якщо розуміють, що їх зовнішній вигляд і поведінка є фактором ризику для їх сімейних взаємин.

Реклама:

Головне сьогодні