Тест

"Укрзалізниця" скасувала всі рейси "Хюндай" на зимові свята?

Про це з посиланням на джерело пише "Комсомольська правда в Україні".

"Наші джерела стверджують, що причина зняття - неможливість використовувати "корейців" в зимовий період", - пише видання.

"Так як "Хюндаї" все частіше виходили з ладу, корейська корпорація відрядила в Україну своїх фахівців", - повідомили джерела.

"Ці люди повинні усунути всі неполадки. Щоб роботи були зроблені в найкоротші терміни, ухвалено рішення тимчасово припинити використовувати "Хюндай". Сподіваємося, вже в новому році швидкісні состави знову почнуть перевозити пасажирів", - заявили співрозмовники видання.

У теж час, "Хюндаї" в розкладі поїздів поки є.

Пізніше в "Укрзалізниці" спростували дану інформацію.

"Ні" Укрзалізниця ", ні "Українська залізнична швидкісна компанія" не приймали рішення про зняття з курсування поїздів Hyundai. Ця інформація не відповідає дійсності", - сказав представник прес-служби, якого цитує "Інтерфакс-Україна".

Співрозмовник також зазначив, що ніякої паніки з цього приводу немає, і всі пасажири будуть доставлені до місць призначення електропоїздами Hyundai Rotem, а в разі їх поломки - підмінними складами поїздів.

Як відомо, раніше поламалися одразу два потяги Hyundai "Інтерсіті+", які слідували за маршрутом Донецьк-Київ та Київ-Донецьк.

8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai №165 Дніпропетровськ-Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

6 грудня повідомлялося, що у Полтавській області електропотяг Hyundai №164 сполученням Київ – Харків поламався та простояв на перегоні 3 години 5 хвилин. Пізніше в "Укрзалізниці" пояснили, що електропоїзд "Український експрес", який прямував за маршрутом Київ – Харків, затримався через обрив контактного проводу.

З 27 травня міжрегіональні електропоїзди "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem почали курсувати за маршрутом "Київ - Харків" і "Київ - Львів", а з 7 червня - "Київ - Донецьк".

З тих пір неодноразово відбувалися затримання поїздів у дорозі на кілька годин через поломки, крім того, 2 липня поїзд із технічних причин не зміг виїхати з Харкова до Києва, і був замінений іншим поїздом "Укрзалізниці".

В серпні і жовтні 2012 року потяги теж ламалися.