Створено сайт знайомств, де діти шукають пару самотнім батькам

— 15 січня 2013, 12:41

35-річний Метт Коннолі створив сайт myLovelyParent заради власної матері, котрій він захотів допомогти налагодити особисте життя.

Про це пише The Daily Mail.

"На створення цього вебсайту мене надихнула моя мама – чарівна леді років60, котра надто довго була сама. Минулого року вона запитала мене, чи не міг би я помогти їй "знайти її лицаря в сяючих обладунках", - розповідає Коннолі.

Зі слів чоловіка, він облазив чимало сайтів знайомств, але не знайшов жодного, котрий міг би порекомендувати мамі. Тоді він і вирішив створити його сам – таким, щоб був веселим та простим, але водночас і безпечним. Профайли кандидатів, котрі зазвичай молодші родичі, ретельно перевіряються, а персональні електронні адреси не може побачити ніхто.

Попрацювати Купідоном тут можуть не лише діти, а й племінники, зяті, невістки, пасинки та пасербиці.

ВІДЕО ДНЯ

Вони можуть рекомендувати комусь піти на побачення зі своїм "протеже", але рішення, звісно, приймають самі літні люди.

"Із жіночої точки зору, якщо в чоловіка такі добрі стосунки з нащадками, що вони готові написати на сайті про нього щось хороше, це багато каже про нього – та про його стосунки з дитиною", - каже 61-річна Нік, яку зареєструвала на сайті її донька Наташа.

Жінка каже, що на сайті, де спілкуються люди приблизно її віку, вона почувається комфортніше, ніж на інших ресурсах.

"Сидячи вдома, ти нікого не знайдеш. Моє покоління виховували таким чином, що саме чоловік мусив робити перший крок, але підозрюю, якби я таке сказала моїм донькам, вони б із мене посміялися! Часи змінилися", - говорить Нік.

Сайт запрацював у грудні, охопивши декілька країн. Поки що, на жаль, самотніх татусів на ньому значно менше, аніж матусь.

Фото з сайту The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні