Синоптики прогнозують на п'ятницю туман, сніг і дощ

— 17 січня 2013, 14:10

У п'ятницю в Києві хмарно із проясненнями, невеликі опади, вдень місцями невеликі опади, вночі та вранці подекуди туман, на дорогах ожеледь. Температура повітря протягом доби 0 ... -2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр, пишуть "Українські новини".

На заході України хмарно із проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь. Температура вночі -4 ... -10 градусів, вдень -1 ... -7 градусів, у Закарпатті до +3 градусів.

На півночі України хмарно із проясненнями, невеликі опади, вдень місцями невеликі опади, вночі та вранці подекуди туман, на дорогах ожеледь. Температура повітря протягом доби +2 ... -3 градуси, у Житомирській області до -5 градусів.

У центрі України хмарно із проясненнями, невеликі опади, місцями туман, на дорогах ожеледь. Температура повітря протягом доби -2 ... +3 градуси, у Вінницькій області до -5 градусів.

На сході України хмарно із проясненнями, невеликі опади, місцями туман, на дорогах ожеледь. Температура повітря вночі -1 ... +4 градуси, удень 0 ... +5 градусів.

На півдні України хмарно, вночі невеликий дощ, удень помірний дощ. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях місцями сильний дощ, вночі та вранці подекуди туман. Температура повітря вночі 0 ... +5 градусів, удень +2 ... +7 градусів.

У Криму хмарно, вночі невеликий дощ, удень помірний дощ, вночі та вранці подекуди туман. Температура повітря вночі +2 ... +8 градусів, удень +8 ... +12 градусів.

Реклама:

Головне сьогодні