39-річна американка має найширші стегна в світі. Фото

— 21 січня 2013, 15:29

Обхват її стегон – 2 метри 54 сантиметри. У Мікель, яка важить 190 кілограмів та працює моделлю для вебсайту Big Beautiful Women, навіть не думці немає худнути.

Про це повідомляє The Sun.

"Куди б я не пішла, мої стегна привертають увагу – як хорошу, так і погану. Коли я йду вулицею, то чую клацання камер телефонів та смішки людей… Чула, як люди казали: "Гляньте-но на її жирну дупу", - ділиться Руффінеллі.

"Дехто припускає, що я зробила операцію, щоби збільшити мою дупу і стегна, але все це – природне. Думаю, це результат народження чотирьох дітей, але широкі стегна трапляються в моїй родині", - каже жінка.

Цікаво, що талія в Мікель порівняно тоненька – 102 сантиметри.

Руффінеллі мусить щодня стикатися з численними труднощами: жінка змушена їздити за кермом вантажівки, уникаючи легковиків та громадського транспорту, їй дуже важко підібрати одяг чи білизну на нижню частину тіла.

"Ще я не можу зачинити двері душу, бо заважають мої стегна. Якось я застрягла в ванні", - зізнається вона.

Денний раціон Мікель містить 3 тисячі калорій. Жінка полюбляє мексиканські страви.

"Я люблю її фігуру. Коли ми зустрілися, вона вже мала великі стегна. Це була одна з речей, котрі мене в ній привабили", - каже 40-річний комп’ютерний технік Реджі Брукс, у шлюбі з яким Руффінеллі живе вже 10 років.

"Коли ми йдемо по вулиці, я бачу, як хлопці її оцінюють, і відчуваю гордість, що вона належить мені. Якщо при мені чоловіки виявляють зневагу до неї, це їм просто так не минається. Я мушу показати їм, хто тут головний", - розповідає він.

Мікель дуже сподівається, що її впевненість у собі допоможе й іншим пишним жінкам полюбити свої форми.

"Мені подобається, що я можу дивитися в дзеркало і любити себе такою, яка я є. Я хочу, щоби великі жінки зрозуміли, щоби бути гарною, не треба бути худою, як подіумні моделі. Сподіваюся, я зможу надихнути жінок, щоби вони дивилися на мене і думали: "Вона задоволена своїм тілом – а в неї ж найбільші стегна в світі", - підсумовує Руффінеллі.

Фото з сайту The Sun

Реклама:

Головне сьогодні