Від першого сексуального досвіду залежить подальше життя - вчені

— 31 січня 2013, 09:40

Утім, досвід інтимної близькості неминуче знайде відображення у всіх сферах, де ви вирішите себе проявити. Таких висновків дійшли вчені з США, повідомляють Вести.ru із посиланням на The Atlantic.

Співробітники університетів Міссісіпі і Теннессі з'ясували: ті люди, у яких перший сексуальний досвід був у всіх сенсах вдалим, в майбутньому отримували більше задоволення від інтимного зв'язку, ніж ті, яким позбавлення невинності не запам'яталося настільки яскраво.

Перші, також, згодом рідше страждали від так званої "сексуальної депресії".

Соціологи опитали 206 жінок і 113 чоловіків на предмет того, яким був їхній перший інтимний досвід, і наскільки вони задоволені своїм нинішнім статевим життям.

Протягом двох тижнів "піддослідні" мали вести інтимний щоденник і записувати в нього враження, отримані після кожного сексуального контакту. У більшості випадків молоді люди, у яких перший "постільний" досвід був вдалим, надалі отримували більше задоволення від сексу.

Почуття любові та поваги з боку свого першого партнера забезпечувало більш гострі відчуття від інтимного зв'язку у подальшому.

Утім, дослідники не виключають, що з часом деякі починають отримувати від сексу все більше і більше задоволення. Вчені визнали, що більшість учасників опитування були досить молоді і тому не могли похвалитися особливо бурхливими пригодами на особистому фронті. Так що ті, чий перший раз пройшов не дуже вдало, можуть не впадати у відчай і спробувати надолужити згаяне, резюмують соціологи.

Реклама:

Головне сьогодні