У Києві, Луцьку та Чернівцях відбудуться безкоштовні семінари з освіти у Швейцарії

— 12 лютого 2013, 10:00

17, 18 та 19 лютого міжнародна освітня агенція DEC education та найбільша швейцарська група спеціалізованих шкіл — Swiss Education Group (SEG) проведуть серію ознайомчих семінарів на тему "Освіта у Швейцарії".

Час проведення — 15:00–17:00.

Семінари пройдуть у трьох містах:

  • 17 лютого — в Києві (готель "Опера", вул. Б. Хмельницького, 53)
  • 18 лютого — в Луцьку (готель "Україна", вул. Словацького, 2)
  • 19 лютого — в Чернівцях (готель "Буковина", вул. Головна,141).

Семінари будуть цікаві школярам, студентам і молодим спеціалістам — всім, хто цікавиться освітніми програмами і кар’єрою в індустрії міжнародної гостинності (готельно-ресторанний, туристичний, івент-менеджмент, управління курортами та спа-центрами).

Учасники семінарів зможуть отримати консультації представників швейцарської групи SEG та освітньої агенції DEC education.

Доповідачем від SEG виступить Горан Йорданов, який є випускником César Ritz Colleges (входить в SEG) та має досвід роботи у провідних готелях світу — Hyatt Regency (Париж), Kempinski Hotel (Софія), GrandHyatt (Атланта), Mandarin Oriental Hôteldu Rhône (Женева).

Г. Йорданов розповість про кар’єрні перспективи випускників швейцарських шкіл в сфері туризму, умови вступу та навчання, оплачуване стажування, ознайомчі поїздки в Швейцарію, а також про Міжнародний форум роботодавців, який SEG проводить двічі на рік.

Для всіх бажаючих швейцарська група організовує і частково оплачує ознайомчі поїздки в Швейцарію — по навчальних закладах групи: Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management, César Ritz Colleges Switzerland, Swiss Hotel Management School, Culinary Institute Switzerland.

Учасники поїздок зможуть ознайомитись с освітніми програмами вищевказаних навчальних закладів, поспілкуватися з викладачами та студентами, а також особисто відвідати одне заняття.

Зареєструватися для участі в ознайомчих поїздках можна буде під час семінарів у Києві, Луцьку та Чернівцях.

Крім того, учасників семінарів буде консультувати Ірина Кузьменко — представник освітньої агенції DEC education, яка є ексклюзивним представником групи SEG в Україні і надає повний комплекс послуг по вступу до навчальних закладів швейцарської групи.

Зареєструватися на семінари можна за посиланням: http://dec-edu.com/current_event2.php?news=96#reg

Реклама:

Головне сьогодні