Вільна школа журналістики - як вступити?

В Києві розпочнеться нова освітня програма Вільної школи журналістики. Класичний курс підготовки журналістів доповнений освітніми лекціями з економіки, політичної науки і арт бізнесу.

Викладачами школи стали видатні редактори і журналісти, провідні економісти і політологи, мистецтвознавці і куратори галерей.

Школа розрахована як для професійних журналістів, так у журналістиці. Найстаршому студенту школи 63 роки, наймолодшому - 17.

Школа навчає економічної та політичної журналістики. Велика увага приділяється письменницькій майстерності.

Протягом місяця із слухачами працюватимуть двадцять викладачів: всі без виключення практики. Серед викладачів такі відомі журналісти, як Віталій Портніков (головний редаткор ТВi), Андрій Гоголев (ген. директор "Комерсант Україна"), Валерій Калниш (головний редактор "Комерсант Україна"), Антон Подлуцький (шеф редактор РБК Україна), Орест Сохар (ген. директор телеканалу "Хокей"), Віктор Сорока (редактор "Факти" на телеканалі ICTV), Євген Кіселев (телеведучий), Микола Вересень (український журналіст) та інші. Детальний список викладачів знаходиться на офіційній сторінці школи

В Києві розпочнеться нова освітня програма Вільної школи журналістики

Після завершення програми видається диплом. Всі випускники проходять стажування у викладачів і партнерів. Найкращі, традиційно, працевлаштовуються. 65% випускників попередніх програм працевлаштовані в українських ЗМІ.

Навчання у школі розпочнеться 5 березня 2013 року. Заняття проходять щопонеділка та середи з 19.30 до 21.30 за адресою вул. Бассейна 2а, бізнес центр Арена Сіті.

www.journalism.org.ua

Куратори школи: 044 362 28 36, 067 462 14 77

Для вступу необхідно заповнити електронну форму.

Реклама:

Головне сьогодні