Після прочитання "50 відтінків сірого", хлопець на смерть "залюбив" подругу

— 25 лютого 2013, 17:00

Так, у Швеції чоловік замучив до смерті кохану, яка погодилася зайнятися з ним садомазохістським сексом, пишуть Вести.ru.

28-річна німкеня потрапила в реанімацію без свідомості і слідами від 123 ударів дерев'яною палицею.

Трагічний інцидент стався ще в жовтні, проте відомо про нього стало тільки зараз. Молода дівчина, яка нещодавно переїхала до шведського міста Умео, познайомилася через інтернет з 31-річним чоловіком.

Пізніше швед заявив, що громадянка Німеччини сама запропонувала йому зайнятися любов'ю з елементами садомазохізму.

Дівчина хотіла стати "секс-рабинею" свого скандинавського приятеля.

Німкеня попросила, щоб швед почав бити її дерев'яною палицею, попередньо зв'язавши колготками і контрацептивами. Також любителька нетрадиційного сексу зажадала, щоб партнер заткнув їй рота кляпом.

Скоріше за все, жінка не змогла або не захотіла вчасно попросити у коханого, щоб він перестав її бити. Швед зупинився лише коли завдав партнерці більше сотні ударів, але було вже пізно.

У важкому стані іноземку було доправлено до​ реанімації. За словами лікарів, перед зустріччю з чоловіком дівчина чи то добряче випила, чи то прийняла кокаїн. Вона провела в реанімації два дні, після чого медики вирішили відключити її від апарату штучного життєзабезпечення.

За словами шведа, його подружка сама хотіла, щоб він її побив. Однак у щоденнику жертви, який пізніше виявили влади, було написано: "Ти кажеш, що хочеш бачити на моєму обличчі справжні страждання. Я готова піти на це заради тебе, але я не мазохістка".

Як би там не було, швед-садист звинувачується в ненавмисному вбивстві.

Реклама:

Головне сьогодні