Супермаркет торгує простроченою їжою. Відео

— 28 лютого 2013, 11:25

Серед них - риба, ковбаса, ласощі, хлібні вироби і навіть вино. Загалом, простроченими виявилися продукти на загальну суму в 1000 грн., розповідає в ексклюзивному коментарі кореспондентові УП.Життя один із організаторів руху Михайло Шарков.

За словами адміністратора магазину, вона не знала, що торгівельна зала заповнена такими продуктами. Утім, потім зізнається, що такий стан речей - помилка нового продавця.

Це не єдина проблема цього супермаркету. Вага деяких товарів, вказаних на ціннику, не відповідає реальній вазі товару. Тож, за словами Михайла, клієнти переплачують близько 20-ти гривень на кожному такому продукті.

Під час перевірки цього магазину, до нього навідалася міліція із автоматами. Однак оскільки активісти вирішили придбати обраний просрочений товар, правоохоронці не мали претензій до членів руху.

Зазначимо, що "Зелена планета" влаштовує рейди по всім супермаркетам України. Особливу увагу звертають на неякісні дитячі товари. В ті магазини, які систематично порушують норми і продають прострочені продукти, активісти навідуються уже зі знімальною групою.

Супермаркет, про який йшлося вище, прострочені продукти пробивати відмовився і пообіцяв, що незабаром влаштує акцію із обміну несвіжих товарів на свіжі.

За словами Михайла Шаркова, такі рейди триватимуть і надалі, доки з полиць магазинів не зникне неякісний товар.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні