Папуга врятував свого господаря від смерті. Фото

— 8 лютого 2013, 13:43

Коли в спальні щось загорілося, птаха породи корелла на прізвисько Кукі прилетіла в ванну, щоб попередити 17-річного господаря Бена Ріса, пишe The Daily Mail.

Папуга гучними криками привернув увагу господаря, і той встиг помітити полум'я, вискочити з будинку і покликати на допомогу. Але сам рятівник, на жаль, не встиг вибратися з вогню.

Мати Бена, 48-річна Вікі Рис, згодом сказала, що він був янголом-охоронцем для сина. "Він був героєм і загинув як герой. Якби він не прилетів, не став кричати і плескати крилами, Бен загинув би в вогні", - каже вона.

Жінка зазначає: якби не папуга, її син опинився б у пастці і не зміг би вибратися з ванної.

Молодик був удома сам. У себе в кімнаті він запалив паличку-мандрагори, а потім пішов в душ. Попіл із палички впав на Бенове ліжко і воно почало палати.

Рятівник Кукі

На щастя, папуга, чия жердинка якраз перебувала у Бена в кімнаті, відчув дим, стривожився і полетів за господарем. Останній, побачивши вогонь, спробував загасити його самотужки, однак нічого не зміг зробити і залишив будинок.

Пожежні відразу ж видали юнакові кисневу маску. Вони ліквідували загоряння перш, ніж вогонь охопив увесь будинок.

"Дуже шкода, що Кукі не вибрався живим. Ми ніколи не забудемо те, що він зробив", - говорить Вікі Рис.

Сповнені вдячності господарі поховали вихованця в саду біля будинку. Бен з гіркотою зазначив: "Моє серце розбите. Я втратив улюбленця, якому зобов'язаний життям".

Реклама:

Головне сьогодні