Компанія DEC property проведе Восьму виставку закордонної нерухомості в Києві

— 12 березня 2013, 12:31

22 і 23 березня в Києві відбудеться визначний захід у сфері продажу і оренди закордонної нерухомості.

Восьма міжнародна виставка "Нерухомість за кордоном" збере провідних забудовників, девелоперів і продавців із країн Західної та Східної Європи.

Відвідувачі заходу зможуть дізнатися про тенденції ринку нерухомості, отримати актуальні пропозиції і ціни, проаналізувати і порівняти ринки різних країн.

Фахівці агенції та експоненти допоможуть зробити вибір, нададуть вигідні умови, а також проконсультують про особливості іпотеки, юридичні аспекти і правила придбання великих об’єктів за кордоном.

Організатором і спонсором виставки виступить провідна міжнародна агенція закордонної нерухомості DEC property.

Експоненти презентуватимуть об’єкти нерухомості різного класу в Греції, Іспанії, Італії, Кіпрі, Німеччині, Франції, Швейцарії, Словаччині, Туреччині, Хорватії і Чорногорії. Виставка пройде у форматі воркшопу, що дозволить приділити максимум уваги кожному відвідувачу.

Якнайбільш репрезентованими на виставці стануть Німеччина й Іспанія. Увазі наших бізнесменів компанії BMG Invest GmbH, Campus Consulting, Grupo Calipso, Kennen GmbH та ін. пропонуватимуть об'єкти житлової і комерційної нерухомості в різних географічних регіонах.

Усі експоненти володіють переконливим портфоліо об'єктів і крім консультування надають вичерпний перелік додаткових послуг: від організації ознайомчих поїздок до допомоги з укладанням договорів.

Дата і місце проведення: 22 і 23 березня, готель Hyatt Regency (Київ, вул. А. Тарасової, 5).

Години роботи: 12:00–17:00.

Про організатора

Організатор виставки — міжнародна агенція з закордонної нерухомості DEC property, партнер найбільшої в Україні освітньої агенції DEC education. Компанія володіє багаторічним досвідом проведення широкомасштабних виставок і конференцій, а також є переможцем у номінації "За професійний та транспарентний підхід до зростаючого ринку зарубіжної нерухомості" на престижному Міжнародному конкурсі OPP AWARDS.

Олександр Тарченко, директор DEC property:

"Нерухомість за кордоном" — єдина в Україні міжнародна виставка такого масштабу, яка щорічно проходить у престижному п'ятизірковому готелі в центрі Києва. Захід організовано у форматі воркшопу, що дозволяє приділяти максимум уваги кожному відвідувачу.

Про нашу виставку знають усі оператори цього сегмента, оскільки це єдина виставка високого рівня, яку відвідує якісна цільова аудиторія. Як ми цього досягаємо? По-перше, багаторічний досвід організації та проведення заходів високого рівня.

По-друге, комплексний підхід до ведення бізнесу, в якому перетинаються інтереси цільової аудиторії. По-третє, ми співпрацюємо з організаторами подібних виставок за кордоном, і вони рекомендують нас як професійного і досвідченого партнера".

Реклама:

Головне сьогодні