В Києві презентуватимуть закордонну нерухомість

— 20 березня 2013, 12:39

22 і 23 березня в столичному готелі Hyatt Regency відбудеться Восьма міжнародна виставка "Нерухомість за кордоном" - єдиний в Україні спеціалізований захід, присвячений тематиці закордонної нерухомості.

Виставка збере провідних забудовників, девелоперів і продавців із країн Західної та Східної Європи. Експоненти презентуватимуть українцям більше 1000 об’єктів нерухомості різного класу в Греції, Іспанії, Італії, Кіпрі, Німеччині, Франції, Швейцарії, Словаччині, Туреччині, Хорватії і Чорногорії. Виставка пройде у форматі воркшопу, що дозволить приділити максимум уваги кожному відвідувачу.

Відвідувачі заходу зможуть дізнатися про тенденції ринку нерухомості, отримати актуальні пропозиції і ціни, проаналізувати і порівняти ринки різних країн. Експоненти допоможуть зробити вибір, нададуть вигідні умови, а також проконсультують про особливості іпотеки, юридичні аспекти і правила придбання великих об’єктів за кордоном.

"Нерухомість за кордоном" — єдина в Україні міжнародна виставка такого масштабу, яка щорічно проходить у престижному п'ятизірковому готелі в центрі Києва. Захід організовано у форматі індивідуальних консультацій, що дозволяє приділяти максимум уваги кожному відвідувачу. Про нашу виставку знають усі оператори цього сегмента, оскільки це єдина виставка високого рівня, яку відвідує якісна цільова аудиторія", — коментує Олександр Тарченко, директор DEC property — компанії-організатора виставки.

Дата і місце проведення: 22 і 23 березня, готель Hyatt Regency (Київ, вул. А. Тарасової, 5).

Години роботи: 12:00–17:00.

Вхід на виставку безкоштовний, необхідна попередня реєстрація на сайті >>

Про організатора

Організатор виставки — міжнародна агенція з закордонної нерухомості DEC property, партнер найбільшої в Україні освітньої агенції DEC education. Компанія володіє багаторічним досвідом проведення широкомасштабних виставок і конференцій, а також є переможцем у номінації "За професійний та транспарентний підхід до зростаючого ринку зарубіжної нерухомості" на престижному Міжнародному конкурсі OPP AWARDS.

Реклама:

Головне сьогодні