Винними в ДТП у Дніпропетровську є обидва водії - прокуратура

— 20 березня 2013, 12:42

Про це у середу повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Як зазначається, прийнято рішення про вручення повідомлення про підозру обом водіям, після чого негайно буде вирішено питання про їх затримання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей).

[L] Проводяться першочергові слідчі дії: огляд місця ДТП, водіїв та постраждалих, допит свідків; вилучаються відеозаписи з камер спостереження, відеореєстраторів; на місці події працюють судово-медичні, авто-технічні експерти, трасологи.

Як відомо, у середу о 07.45 годині ранку по вул. Набережна Перемоги, напроти буд. 102-Д в м. Дніпропетровську сталося зіткнення двох автомобілів – "Нісан-екстрейл" та БМВ-3, через що одну з автівок відкинуло у напрямі зупинки, де знаходилися пішоходи.

Внаслідок цього чотири людини загинуло, а ще шість отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та наразі перебувають у медичних закладах міста.

Реклама:

Головне сьогодні