Таксист зробив коханій оригінальну пропозицію руки та серця. Відео

— 27 березня 2013, 14:14

Для цього він задіяв 15 легкових автомобілів. За словами щасливого нареченого, він неабияк поламав голову над тим, як реалізувати свою ідею. У підсумку вирішив підключити до урочистого заходу колег, повідомляють Вести.ru.

Місцевому порталу "ProГород" таксист Олексій Харитонов розповів: "Я довго думав, як краще організувати щось подібне для Галі. Адже вона моя друга половинка. Оскільки я працюю в таксопарку, вирішив задіяти автомобілі".

Щоб зробити майбутній дружині сюрприз, Харитонов запропонував їй 26 березня пообідати в кафе. Відвезти її туди погодилися його друг і сестра, а Олексій повинен був чекати їх вже на місці. Однак по дорозі вони нібито повинні були заїхати до приятеля у справах - всього на кілька хвилин.

Замість цього друг нареченого відвіз Галину на площу біля місцевого театру опери та балету. Там Олексій уже чекав наречену з букетом. А за його спиною рядком стояли 15 автомобілів, водії яких тримали в руках плакати з буквами, що склалися в фразу: "Галя, виходь за мене".

На цьому тлі чебоксарец встав на одне коліно, виголосив цілу промову і простягнув коханій каблучку. Дівчині залишалося тільки тихо відповісти згодою. Як пізніше зізнався Олексій, він не боявся, що отримає відмову: вони з Галиною зустрічалися вже рік і планували одружитися.

А приятелі нареченого вчасно зняли незвичайну пропозицію руки і серця на відео. Запис пізніше з'явилася на YouTube.

Реклама:

Головне сьогодні