Кухар будинку для літніх позувала із мертвими

— 4 березня 2013, 14:43

Співробітниця пансіону сфотографувалася з трупом 92-річної мешканки пансіону і виклала знімки у себе в Facebook, пишуть Вести.ru із посиланням на швейцарське видання Blick.

Виявилося, що 35-річна жінка цікавилася окультизмом і садомазохізмом.

Співробітниця будинку для літніх на ім'я Блейз Б. (Blaze B.) виклала в інтернет фотографії, на яких, посміхаючись, сидить біля трупа нещодавно померлої Емми Форрер. Під знімком - грайливий підпис: "Вгадайте, вона спить або померла? Підказую: я прийшла за по її душу".

Шокуючі знімки викликали обурення сотень користувачів Facebook.

Коли близькі померлої побачили, з якою неповагою ставляться співробітники дорогого пансіону до їх померлої родички, вони звернулися в поліцію з проханням притягнути жінку з настільки дивними нахилами до відповідальності.

Виявилося, що фотографії були зроблені в січні минулого року, проте з'явилися в мережі тільки зараз. За цей час будинок для літніх, де Блейз Б. працювала на півставки, встиг закритися через фінансові труднощі.

До речі, любителька чорного гумору була не медсестрою, як подумала більшість, а всього лише кухаркою.

Цинічні фотографії були зроблені колегою пані Б. під час однієї з нічних змін. Швейцарські журналісти зустрілися з жінкою, щоб з'ясувати, чому її так приваблюють трупи.

Уродженка Філіппін, яка приїхала до Швейцарії два роки тому, здавалося, щиро не розуміє, через що всі проти неї.

"Ми обговорювали смерть з однієї з моїх подруг, і я захотіла показати їй, як помирають люди в Швейцарії", - з невинним виглядом заявила журналістам Блейз Б. "Смерть заворожує мене. Я і не думала насміхатися або проявляти неповагу до покійної пані Форрер", - додала філіппінка.

Втім, судячи з коментарів жінки в Facebook, у неї є давні рахунки зі старими. "Їх час вийшов, старі люди відправляються в пекло, а деякі з них знаходяться там за життя. Решта підуть на компост і добрива", - написала Блейз Б.

Крім того, судячи з фотографій філіппінки, вона давно захоплюється окультними практиками і садомазохізмом.

Родичі померлої Емми Форрер збираються подати до суду на Блейз Б. Жінці загрожує великий штраф, а можливо, і тюремний термін.
На жаль, це не єдиний випадок неналежного ставлення до мешканців будинків для літніх в Швейцарії протягом останніх років.

Так, у 2009-ому році медсестри з найбільшого пансіону для літніх людей в Цюріху Ентлісберг були засуджені за те, що знущалися над старенькими і знімали це на камеру.

Реклама:

Головне сьогодні